avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte locuinta

Buna ziua!
1. Socrul meu a ridicat o casa in anul 1989 si nu a avut autorizatie de constructie. A platit in 1990 o amenda pt ridicare fara autorizatie si atunci i s.a spus ca acea amenda tine loc si de autorizatie..... El a prierdut acea amenda si vroiam sa stiu daca se mai regaseste undeva pt a putea lua o copie conforma.
2. Vrea sa ne faca acte mie si sotului si vroiam sa stiu unde ma pot informa ce acte are el (primarie sau la taxe si impozite) pt ca el a si cumparat teren, a si mostenit si are si acte facute de mana de la parintii lui, cum se faceau in anii 89....si nu mai stie nici el exacte de acele acte.... Pot afla undeva ce acte are si pe ce anume?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți merge la primărie și dacă nu se găsesc acolo mergeți la Cartea Funciară!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pe proprietate ... madyfree1987 madyfree1987 Am si eu o rugaminte daca ma puteti lamuri . Eu am 22 de ani si locuiesc impreuna cu parintii , in curtea bunicilor ( parintii tatalui meu ). Bunicul nu mai ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru constructie fara autorizatie krysy krysy buna ziua ... in anul 1990 tatal meu a platit o amenda pt un imobil ridicat fara autorizatie de constructzie ...anul trecut dansul a decedat iar noua ... (vezi toată discuția)