avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Proprietate luată prin licitatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Proprietate luată prin licitatie

Buna ziua , am câștigat un teren , la o licitație publică și am dreptul ca in termen de 5 ani sa construiesc si sa ridic la roșu o casă, să pot să intabulez terenul pe numele meu, acesta fiind acuma pe numele primăriei.. întrebarea mea este , daca eu vreau sa cedez terenul altei persoane , cum ar trebui sa procedez , pentru ca cei de la primărie mi-au inchis usa in nas si au zis ca nu pot sa fac asta . Din surse sigure , altcineva care era în primarie, a cedat unei alte persoane terenul , dar la mine nu se poate.. ma puteti ajuta va rog ...

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita fara autorizatie de constructie metadonul metadonul buna ziua am o casa construita fara autorizatie pentru a o intabula cum pot proceda trebuie sa dau primaria in judecata . pot sa castig in instanta sau nu? (vezi toată discuția)
Pot sa-mi recuperez casa? semaka21 semaka21 Acum 3 ani cand am venit acasa din strainatate m-am decis sa construiesc o casa. Tatal logodnicei mele avand o casa in rosu in curte m-am decis sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa intocmesc actele de dezmembrare vida vida Bună ziua, Ce este de facut daca nu pot sa intocmesc actele necesare inceperii constructiei unei case deoarece nu pot face mai intai o dezmembrare a unui ... (vezi toată discuția)