avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cer ajutorul unui Avocat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cer ajutorul unui Avocat

Buna ziua , am o problema . Tata a angajat o menajera anul trecut are cam 65 de ani femeia . Intr-o zi imi spune ca i-am furat 300 RON eu iei , Eu nu i-am furat nimica , ea m-a dat la politie si mi-a facut o plangere penala pe numele meu am fost chemat la politie sa dau o declaratie acum 5-6 luni , Femeia respectiva nu mai lucreaza la noi . Acolo la politie am spus foarte clar daca trebuie fac si detectorul de minciuni sa se vada ca sunt nevinovat . Acuma ma suna de la politie cine se ocupa de cazul acesta dupa 7 luni sa ma prezint la politie sa vada ce facem cu cazul acesta , i-am spus oke o sa merg . Va rog frumos daca poate un Avocat sa ma ajute , poate nu am postat unde trebuie dar va rog din suflet sunt NEVINOVAT, chiar nu am furat va rog sa ma credeti , ce este de facut ? Ce as putea face? Doar eu ,tata si ea am fost in casa . Eu nu am nevoie sa fur si nu am furat pentru ca tot ce imi trebuie .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:59, 7 Iulie 2020
Buna ziua,
Nu va mai faceti atatea griji, sunt sigur ca totul o sa fie bine.
Puteti alege un avocat din lista de mai jos, in functie de domiciliu si disponibilitatea dumnealui/dumneaei pentru data respectiva, care sa va insoteasca la politie.
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti contacta prin mesagerie privata persoana specializata verificand catalogul consultantilor de pe forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru furt mireya mireya Buna ziua.Sotul meu a lucrat la cineva si in acest timp i s-a spart baraca patronului in care avea depozitate sculele si i s-a furat o bormasina.Necazul e ca ... (vezi toată discuția)
Lamurire situatie fara sfarsit ! 299KA 299KA Salutare , Am si eu o problema care suna in felul urmator : Am declarat la politie un furt pe care nu l-am facut , am achitat paguba tot , acum e vorba ... (vezi toată discuția)