avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eligibilitate reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eligibilitate reabilitare judecatoreasca

Buna ziua,

As dori sa stiu daca sunt eligibil pentru a aplica la reabilitare judecatoreasca. Mai jos puteti gasi toate informatiile necesare care apar pe cazierul judiciar.

[ link extern ]

Am fost plimbat de colo-colo fara a mi se oferi o informatie concreta.

Mentionez ca termenul de supraveghere a fost de 8 ani, terminandu-se in luna 10, anul 2019.

Daca raspunsul este unul pozitiv care este urmatorul pas pe care trebuie sa-l fac?

Este nevoie de a solicita o copie a dosarului/ hotararii de la arhiva sau este de ajuns o cerere de reabilitare la registratura in care sa specific numarul dosarului/ hotararii?
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2020
cristiandumitrupopescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristiandumitrupopescu , utilizator 15:29, 7 Iulie 2020
Vi s-a mai raspuns si ieri la aceeasi problema.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Duca Oana, Avocat

(4) În caz de suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, termenul curge de la data împlinirii termenului de supraveghere.

Totusi imi este neclar inca pentru ca am 'auzit' si alte pareri. Insa am revenit cu 'date' concrete (inscriptiile de pe cazierul judiciar'. Bun, sa inteleg ca sunt eligibil.

O cerere catre registratura in care sa fac adresa catre dosar/ hotarare sa inteleg ca o sa fie de ajuns.

Multumesc.

Duca Oana a scris:

Vi s-a mai raspuns si ieri la aceeasi problema.

cristiandumitrupopescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efect asupra cazierului judiciar statemar28 statemar28 Buna ziua, Va multumesc daca va luati timp sa cititi si sa ma ajutati in problema mea. ..Am cazier judiciar,iar acest lucru imi afecteaza enorm viata in toate ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)
Reabilitare florin197024 florin197024 baiatul meu a fost condamnat pentru viol in2012 la 5 ani ,dupa 4 ani a fost eliberat conditionat in 2016 pedeapsa terminandu-se in martie 2017 .m-ar interesa ... (vezi toată discuția)