Este obligatoriu ca la inchierea formalitatilor legale sa fie prezenti toti coproprietarii sau cel care nu se poate prezenta poate inchieia procura in favoarea tertului care desfasoara demersurile
Este notat ca locuință a familiei... Apartamentul este pe numele mamei (care este văduvă) și care are doi copii majori, o fată (44 de ani) și un băiat (43 de ani). Deci, este necesară prezența mamei (care este proprietara apartamentului), sau băiatul poate lua în spațiu pe cineva fără prezența altcuiva?
E vorba despre un apartament din care mama are 1/2 + 1/4, în urma dezbaterii succesiunii după soțul decedat?
Dacă da, este necesar acordul mamei. Doar al mamei.
Luare în spațiu
szidonia23
Buna ziua.
Mama a moștenit o parte din apartamentul in care locuim.Jumate e al bunicului care este în viață iar cealaltă jumătate se împarte între 4 ... (vezi toată discuția)
Pentru buletin nou
DanutzaP
Buna
Am o intrebare si eu referitoare la actele pentru reinoirea buletinului la implinirea de 18 ani.Fratele meu a implinit 18 ani acum 4 zile.Eu sunt in alt ... (vezi toată discuția)
Lamurire
sorinela_br
Buna ziua, imi cer scuze daca nu am incadrat corect intrebarea in categoria forumului, sunt noua pe aici. Sa trec direct la subiect:
- o familie ... (vezi toată discuția)