avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel - depunere documente
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel - depunere documente

Buna ziua ,
Am contestat in instanta un proces verbal de contaventie pentru neplata unei rovignete , intrucat am gresit numarul masinii , si am folosit un numar al unei masini pe care am vandut-o ca piese de schimb in 2018 . Am primit o sentinta favorabila , dar CNAIR a facut apel .:

As dori sa intreb :

1 .De ce primesc comunicarea ,, sub sanctiunea decaderii din dreptul de a nu mai depune probe si a invoca exceptii ", atata timp cat sunt in termen cu depunerea intampinarii , ?
Observ ca apelul a fost inregistrat in data de 20.05.2020 la registratura ,dar eu am primit in data de 02.07.2020 comunicarea , si am termen 15 zile .

2. La intampinare , banuiesc ca nu mai trebuie sa atasez documentele cu care ma apar, respectiv plata , factura de vanzare , nu ? Le-am depus cand am facut cererea de contestatie .

va multumesc .

Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2020
doina-marieta, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:04, 8 Iulie 2020
1. Formularea este cea standard si vi se pune in vedere anticipat ce se intampla in cazul nedepunerii intampinarii in termenul legal. Termenul de 15 zile curge de la data primirii de catre dvs, indiferent de data redactariii adresei de inaintare.

2. Daca exista probe noi le depuneti atasat intampinarii, daca nu faceti trimitere la ceea ce deja exista la dosar. Nu le mai redepuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 zile de la primirea comunicarii menoin menoin intr-un dosar in care am contestat decizia de concediere, partea adversa a facut cerere de apel prin care solicita instantei de apel schimbarea hotararii ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Înscrisuri comunicate fãrã acþiune. data de la care începe sã curgã termenul de comunicare a întâmpinãrii LOREDANITA LOREDANITA Buna seara, Am primit documentatia referitoare la un dosar in care am calitatea de parat iar din aceasta lipseste tocmai cererea de chemare in judecata, fara ... (vezi toată discuția)