avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Răzgândire divorț la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Răzgândire divorț la notar

Buna ziua cine poate sami spuna si mie daca nam cazut de acord asupra div la notar ce se antanpla daca nu semnez
cine a apelat la mediator, acela trebuie sa plateasca.
la mediere nusunteti obligat sa acceptati nimic din ce nu vreti, la mediere se incearca sa ajungeti o intelegere in ce priveste divortul si celelalte aspecte legate de copil.
in faza asta, nu se face nicio ancheta siciala. daca ajungeti la un acord, acesta se depune in instanta sau la notar si atunci se face ancheta.
Pai aia am vrut da nam ajuns la nici o antelegere decat an favoarea sotiei si el a si facut actele si lea trimis sa semnam iar eu nu vreau e numai an beneficiu sotiei si vreau sa stiu daca e vreo problema daca nu semnez de platit sotia plateste da eu nui dau semnatura
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2020
Danibinceanu, utilizator
NU SE INTAMPLA NIMIC DACA NU SEMNATI; NU SUNTETI OBLIGAT SA SEMNATI CEVA CE NU VA CONVINE
Sper ca acum ati inteles!

Luati legatura cu un avocat daca nu aveti cunostinte juridice si mergeti in instanta.
Ms
Ms am sa vad ce e de facut mai departe

Alte discuții în legătură

Nu vreau sa divortez ... ajutati-ma adibulbi adibulbi Nu vreau sa divortez ,, va rog ajutati-ma . Pe scurt: in ultima perioada ne amers mar rau cu banii adica sa simtit criza asta ..sotia mea in fiecare dupa ... (vezi toată discuția)