avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate “Teapa”cu piese auto second hand,cum putem proceda?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

“Teapa”cu piese auto second hand,cum putem proceda?

Buna seara,
In luna normbrie 2019 societatea noastra a cumparat de la o societate din Cluj o cutie de viteza second-hand pretul ei fiind aproape 6500 Ron cu Tva incluzand o garantie de 6 de luni zile

Mentionez ca dupa de am montat cutia pe masina cutia de viteze a inceput sa scoata zgomote.am sunat la ei din nou si mi-au spus ca mi se pare mie.
Zilele acestea cutia a cedat,provocandu-ne si un prejudiciu de aprox 500 euro

Am trimis cutia la ei si mi-au spus ca nu o pot repara in garantie,si ca daca vreau sa mi-o repare ma costa 800 de euro,

Mentionez ca garantia a expirat in aprilie ,iar societatea noastra a reinceput activitatea dupa incetarea starii de urgenta mai exact dupa data de 10 mai ,masina plecand in cursa.

in timpul pandemiei am sunat la ei si nu ni s-a raspuns ,luand in calcul ca oamenii nu muncesc.

Cum am putea proceda sa ne recuperam pierderea? In baza legala cum ar trebui sa proceam ?

Alte discuții în legătură

Masina second-hand Ramolore Ramolore Buna ziua, Am cumparat o masina second hand la care am descoperit ca are turbo defect si probleme la cutia de viteze, am cumparat masina de la o firma. ... (vezi toată discuția)
Imprumut ionut_printi ionut_printi Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)
Autoturism defect de cateva luni,in garantie care expira 45 zile.ce putem face? Cristianna Cristianna Buna ziua!Sotul meu a achizitionat in luna decembrie 2009 un autoturism nou in leasing.De cateva luni,masina nu mai functioneaza cum ar trebui,a fost dusa in ... (vezi toată discuția)