avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bransament curent casa mobila/rulota
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bransament curent casa mobila/rulota

Buna,am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.
Detin un teren intravilan 600mp in Cluj,imprejmuit pe care am instalat o casuta mobila 30mp,doresc sa ma bransez la curent, insa primaria nu da acordul de bransare pe motiv ca nu exista constructie pe teren.

-constructie nu pot face pentru ca nu este zona urbanizata
-toti vecini au bransamentul la apa si curent facut(la cabanute de lemn)eu am doar bransare la apa

Ce ma sfatuiti?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alezu , utilizator 22:14, 10 Iulie 2020
solicitati in scris primariei sa va dea acordul.
solicitati sa va raspunda in scris refuzul si cu motivarea temeiului legal.
in functie de raspunsul primit (sau ne-primit) aveti posibilitatea sa chemati in judecata primaria in contencios administrativ.


Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

solicitati in scris primariei sa va dea acordul.
solicitati sa va raspunda in scris refuzul si cu motivarea temeiului legal.
in functie de raspunsul primit (sau ne-primit) aveti posibilitatea sa chemati in judecata primaria in contencios administrativ.

Am solicitat primariei un certificat de urbanism prin care am cerut bransare.
Conform certificartului nu ma pot bransa pentru ca nu am o constructie pe teren si nu pot construi pentru ca nu este zona urbanizata cu PUZ.
Tinand cont ca platesc impozit de atatia ani pe un teren intravilan fara nici un folos si primaria vrea sa ne ia drumul privat de acces 4metri + inca 6 metri din parcela pentru a largi drumul( care este defapt al nostru:))) as face toate demersurile legale pentru a rezolva problema cu bransarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)