avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime pe studii superioare pe durata detasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime pe studii superioare pe durata detasarii

Buna ziua, pot primii vechimea pe studii superioare cât timp am fost detașat la un loc de munca in care am fost încadrat pe studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 9 Iulie 2020
Da, perioada respectiva constituie vechime in specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate MUNTEAN MIHAELA MUNTEAN MIHAELA Buna ziua , am o rugaminte , daca ma puteti ajuta . Am fost incadrata ospatar desi aveam studii superioare si brevet in turism , iar ulterior mi s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Vechime studii superioare familistu familistu buna seara vin cu urmatoarea intrebare o persoana angajata in anul 2007 pe post de secretara cu studii superioare in anul 2009 intra in concediu de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor superioare oanasele oanasele Buna ziua.Incepand din anul 2009, de cand am terminat facultatea de Științe economice, sunt încadrată la locul de munca pe o funcție cu cod COR 421110, ... (vezi toată discuția)