avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor superioare

Buna ziua.Incepand din anul 2009, de cand am terminat facultatea de Științe economice, sunt încadrată la locul de munca pe o funcție cu cod COR 421110, desi angajatorul a solicitat studii superioare.Pentru a ma angaja în altă parte am nevoie de vechime în specialitatea studiilor superioare economice.Se poate considera aceasta perioada drept vechime în specialitatea studiilor superioare economice având în vedere ca,codul COR mentionat nu presupune studii superioare?Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
oanasele, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 3 Iunie 2018
Nu se poate considera acea perioada drept vechime în specialitatea studiilor superioare economice .

Trebuia sa va modifice functia ,astfel incat pentru postul respectiv sa fie necesare studii superioare economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate post functionar public tudorica tudorica Buna ziua, Nu am gasit nici o lege care sa precizeze exact sau sa ernumere ocupatiile din COR care sa se incadreze la vechime în specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Incadrare contabil Ela222 Ela222 Buna ziua, Am terminat liceul cu specializarea matematica-informatica, apoi am absolvit Facultatea de Stiinte Economice specializarea Finante Banci. M-am ... (vezi toată discuția)