avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizație lucrări de renovare in apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizație lucrări de renovare in apartament

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu câteva lămuriri. Locuiesc la bloc, intr-un apartament situat pe strada Aleea Compozitorilor din sect 6București. De ce autorizatie am nevoie pentru a efectua lucrări de înlocuire plinte, lustre si mobilă ,astfel încât lucrarea sa se execute legal si sa am acoperire in caz ca vecinii se simt deranjați de zgomot.? Si de unde pot obține o astfel de autorizație? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:27, 10 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru lucrarile de care amintiti nu este nevoie de autorizatie de ctie. de la primarie.
Anuntati asociatia de proprietari in scris, cu nr. de inregistrare/ data, asupra lucrarilor pe care le veti executa, in perioada ... (nominalizati perioada), cu respectarea Legii nr. 61/ 1991 republicata (vedeti art.2 pct. 25-27) si a regulamentului asociatiei privind orele de liniste.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Regulamentul asociatiei trebuie sa fie afisat.
Vă multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru interventiile pe care le-ati mentionat ,nu aveti nevoie de autorizatie
Pentru a indeparta situatiile neplacute este de preferat sa informati oficial asociatia de proprietari ca in perioada X urmeaza sa efectuati lucrari in apartament-respectand dispozitiile referitoare la programul de liniste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare apartament Viory Viory Exista o reglementare care sa oblige proprietarul la decalarea lucrărilor de renovare extinse ( noiembrie-ianuarie 2020) cu decopertare a apartamentului cu ... (vezi toată discuția)
Renovare. precauție deranj bloc Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, As dori sa stiu, in cazul unei renovari la un apartament dintr-un bloc, stiind ca vor fi si \"zgomote\" din partea meseriasilor(mai ales pentru ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament Gracielle Gracielle Buna ziua! Apartamentul de deasupra mea a fost vandut si noul proprietar s-a apucat de renovari (foloseste ori rudele, ori o echipa). Nu a anuntat nicaieri in ... (vezi toată discuția)