avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna!Se poate efectua apeluri telfonice din ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna!Se poate efectua apeluri telfonice din penitenciar pe perioada carantinei de 21 de zile?

Buna ziua! Sotul meu a fost incarcerat, si l-au pus in carantina pe perioada de 21 de zile. Din cat m-am informat nu are voie la vizite. Dar voiam sa stiu daca are voie la apel telefonic? Si la cate apeluri pe saptamana? Bani i-am trimis prin mandat postal.
La mandat postal persoana care i-a trimis, a uitat sa spuna un prenume de al lui. Va fii o problema si nu va primi banii? Numele parintilor e scris corect si numele penitenciarului.
El a fost incarcerat indata de 8 iulie, azi e 9 si nu avem nici un semn de la el. Suntem ingrijorati, va rog sa imi dati un raspuns!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2020
Unknown25, utilizator

Alte discuții în legătură

Are voie la apel telefonic pe perioada de carantina in penitenciar? Unknown25 Unknown25 Buna ziua! Sotul meu a fost incarcerat, si l-au pus in carantina pe perioada de 21 de zile. Din cat m-am informat nu are voie la vizite. Dar voiam sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! posibilitatea de a primi vizite adina2oo6 adina2oo6 am si eu o intrebare:in primele 30 zile un detinut in regim semideschis are voie sa primeasca vizite si pachete?multumesc! (vezi toată discuția)
Cum iau legatura cu un deținut? Mirela-Alexandra Mirela-Alexandra Am o intrebare..... un prieten este inchis in Peritenciarul Gherla si doresc sa il vizitez. Am sunat la Penitenciar ,insa nu au voie decat rudele pana in ... (vezi toată discuția)