avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Are voie la apel telefonic pe perioada de carantina in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Are voie la apel telefonic pe perioada de carantina in penitenciar?

Buna ziua! Sotul meu a fost incarcerat, si l-au pus in carantina pe perioada de 21 de zile. Din cat m-am informat nu are voie la vizite. Dar voiam sa stiu daca are voie la apel telefonic? Si la cate apeluri pe saptamana? Bani i-am trimis prin mandat postal.
La mandat postal persoana care i-a trimis, a uitat sa spuna un prenume de al lui. Va fii o problema si nu va primi banii? Numele parintilor e scris corect si numele penitenciarului.
El a fost incarcerat indata de 8 iulie, azi e 9 si nu avem nici un semn de la el. Suntem ingrijorati, va rog sa imi dati un raspuns!
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna!se poate efectua apeluri telfonice din penitenciar pe perioada carantinei de 21 de zile? Unknown25 Unknown25 Buna ziua! Sotul meu a fost incarcerat, si l-au pus in carantina pe perioada de 21 de zile. Din cat m-am informat nu are voie la vizite. Dar voiam sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! posibilitatea de a primi vizite adina2oo6 adina2oo6 am si eu o intrebare:in primele 30 zile un detinut in regim semideschis are voie sa primeasca vizite si pachete?multumesc! (vezi toată discuția)
Cum iau legatura cu un deținut? Mirela-Alexandra Mirela-Alexandra Am o intrebare..... un prieten este inchis in Peritenciarul Gherla si doresc sa il vizitez. Am sunat la Penitenciar ,insa nu au voie decat rudele pana in ... (vezi toată discuția)