avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalca legea fondului funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalca legea fondului funciar

Primarul refuza aplicarea unei sentinte din 1991 pentru atribuirea a 10 ha teren agricol
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 09:15, 17 Decembrie 2009
Dupa ce efectuati procedura recusului gartios actionati-l in contencios administrativ solicitind daune pe fiecare zi de intirziere
obligatia primarului, este o obligatie de a face -cred ca va referiti la punerea in posesie-

titlul executor pe care-l aveti nu cred ca mai poate fi executat, inervenind prescriptia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol furgim furgim Buna ziua Mai pot cere in instanta daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol? Bunicul meu a murit si nu a apucat ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila fogorosionel fogorosionel am o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pronuntata in 20.03.2008 ,care obliga comisia locala si comisia judeteana pentru punerea in posesie a ... (vezi toată discuția)
Refuz nejustificat de comunicare a unor documente farkastraianiosif farkastraianiosif Bună ziua. Am solicitat primăriei pe raza cărea este terenul agricol care a aparținut părinților mei, (aceștia sunt decedați) , ... (vezi toată discuția)