avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj.

Buna ziua.sotul și cu mine am cumpărat o casă aceasta fiind pe numele sotului.,asta fiind în anul1999,pe atunci eu și cu el nu eram căsătoriți ,dar locuiam împreună și aveam și fetița cea mare .Imediat ce am cumpărat casa,la un an socri au,vindut casa lor care era în același sat și s-au mutat in casa noastră.In2003 socrul a decedat,și am rămas cu soacra pe cap care mi-a făcut viața un calvar,și mie și copiiilor și soțului.Sotul mai are o sora.Ce drept are soacra la casa!!?Deoarece le tot arata poarta copiiilor mei și mie și ne zice sa plecam că nu avem nici un drept.Casa inițial a fost cumpărată cu chitanță de mana ,și peste câțiva ani sa făcut o hotărâre judecătorească care tine loc de act de proprietate în pe numele soțului.Sotul și tatăl lui au același nume,iar soacra zice că a cumparato socrul nu soțul meu.In chitanță de mana socrul are semnătura la martori de cumpărare pe chitanță .Ce drepturi am eu și ce drept are soacra mea!!??

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire si abitatie danacucamelii danacucamelii acum 20 ani, sotul meu si cu mine ne-am luat viata in piept si am plecat sa locuim la tara intr-o casa veche primita drept mostenire de sotul meu de la bunicii ... (vezi toată discuția)
Succesine ion mirela ion mirela soacra mea a murit de 2 ani jumătate, iar socrul de 1 săptămâna. sotul meu mai are 4 frati cu care nu se înțelege, toti sunt împotriva noastră. noi ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe ... Erika087 Erika087 Bună dimineața! Pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe 19 mai 2023 soacra mea a decedat, pe 12 februarie 2024 a decedat soțul meu, iar pe 28 februarie ... (vezi toată discuția)