avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... TEMEI LEGAL PENTRU VENITURILE OBTINUTE DIN ACORD GLOBAL
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

TEMEI LEGAL PENTRU VENITURILE OBTINUTE DIN ACORD GLOBAL

Buna ziua!

Ce temei legal ( lege, articol) se trece in adeverinta de venituri obtinute din acord global pentru Casa de Pensii? Persoana respectiva a lucrat in perioada 1973-1975.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: crutescualexandra , utilizator 16:51, 10 Iulie 2020
Legea nr. 57/1974
Asa am trecut, insa Casa de pensii mi-a respins pe motiv ca nu e trecut articolul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal spor vechime Urdarea Mihaela Urdarea Mihaela Buna ziua! Am eliberat o adeverinta cu sporul de vechime unui fost angajat al unei firme lichidate. Aceasta firma se regaseste in depozitul nostru de arhiva. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta t t Hristos a inviat.Ma adresez in numele tatalui meu care la sfarsitul lunii aprilie a iesit la pensie pentru limita de varsta.In anii 1973-1974 a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu veniturile in acord global cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Lucrez in cadrul unei firme de constructii, unde salariul realizat a fost intotdeauna mai mare decat salariul din contract (cartea de munca). De ... (vezi toată discuția)