Am si eu o mica problema cu cineva. Am pus la vanzare patutul copilului pe olx. M-a sunat cineva aseara, m-a intrebat daca mai e disponibil si cand poate veni. M-a intrebat daca e corect pretul, i-am zis ca da si am stabilit detaliile. A venit azi, l-a luat, ca mai apoi sa ma sune pe mine si pe mama sa ne faca nesimtite si ca i-am vandut gunoaie.
Patutul e la mama la Constanta, a fost patut de rezerva cat timp a stat copilul acolo. Patutul a fost luat cu 500 de lei si vandut cu 170. Deci nici vb de inselatorie. Avea doua mici defecte, stinghia de langa laterala era un pic crapata si laterala de jos era un pic fisurata. Am scris in anunt ca e in stare buna, nu f buna si nici ca e nou, plus ca omul nu a pus nicio intrebare daca are sau nu defecte. Acum a ajuns acasa si imi face poze la saltea sfasiata si rupt la suruburi, ceea ce nu era cand a plecat de la mama. Zice ca nu poate copilul in el ca ii e frica sa nu cada, desi fiu-meu a stat bine mersi in el. E clar ca exagereaza la maxim.
Ma ameninta ca daca nu ii dau banii inapoi vine la mama si ii da foc patutului in fata blocului. Imi poate face ceva? Sau ce pot sa fac?
Multumesc
Vanzare pe olx
Ronnin75
Buna seara
Am vandut un ceas de aur de colecție de peste 70 de ani si l-am trims prin serviciul OLX de curierat Cargus cu optiunea \"verificare colet\". ... (vezi toată discuția)