avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme client olx
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme client olx

Buna seara,

Am si eu o mica problema cu cineva. Am pus la vanzare patutul copilului pe olx. M-a sunat cineva aseara, m-a intrebat daca mai e disponibil si cand poate veni. M-a intrebat daca e corect pretul, i-am zis ca da si am stabilit detaliile. A venit azi, l-a luat, ca mai apoi sa ma sune pe mine si pe mama sa ne faca nesimtite si ca i-am vandut gunoaie.
Patutul e la mama la Constanta, a fost patut de rezerva cat timp a stat copilul acolo. Patutul a fost luat cu 500 de lei si vandut cu 170. Deci nici vb de inselatorie. Avea doua mici defecte, stinghia de langa laterala era un pic crapata si laterala de jos era un pic fisurata. Am scris in anunt ca e in stare buna, nu f buna si nici ca e nou, plus ca omul nu a pus nicio intrebare daca are sau nu defecte. Acum a ajuns acasa si imi face poze la saltea sfasiata si rupt la suruburi, ceea ce nu era cand a plecat de la mama. Zice ca nu poate copilul in el ca ii e frica sa nu cada, desi fiu-meu a stat bine mersi in el. E clar ca exagereaza la maxim.
Ma ameninta ca daca nu ii dau banii inapoi vine la mama si ii da foc patutului in fata blocului. Imi poate face ceva? Sau ce pot sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:31, 11 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate sa dea foc patului in fata blocului, daca tine neaparat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu ... AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: In data de 23.11.2020, am achizitionat de la Altex, aspirator robot ( ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru fitcros fitcros Cumparare masina cu motor defect Am cumparat in vara anului trecut o masina de pe OLX cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru. Masina ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx Ronnin75 Ronnin75 Buna seara Am vandut un ceas de aur de colecție de peste 70 de ani si l-am trims prin serviciul OLX de curierat Cargus cu optiunea \"verificare colet\". ... (vezi toată discuția)