avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez terenurile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez terenurile

Cum pot recupera terenul sau ce este de facut. Bunica a decedat in 1994,a ramas bunicul si cei 2 copii. In 2002 am inteles ca sotul supravietuitor si unul din copii au vandut cu chitanta la mana terenurile contra unei sume,celalant copil fiind declarat mort,desi traieste. In 2004 a decedat si bunicul.Am mers la Primarie unde am aflat ca impozitul nu este platit,au fost emise titluri de proprietate pe numele bunicii,aceste titluri au fost scoase in 2008,am scos copie la ele. Ce putem face sa le recuperam? Se putea face contract de vanzare cumparare sau vreun act de instrainare la notar pe baza acelei chitante la mana? Se putea vindea fara celalant mostenitor? Ce putem face pentru a le recupera daca ar fi instrainate fara stirea celuilant mostenitor?

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori un sfat va rog frumos. este vorba de 4 terenuri, ... Kyuna76 Kyuna76 Buna ziua, asi dori un sfat va rog frumos. Este vorba de 4 terenuri, proprietari in cartea funciara bunicul si 3 frati toti decedati. Succesiunea nu s-a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune- terenuri vandute cu " chitanta de mana" monalisa16 monalisa16 Buna ziua, Vrem sa facem succesiunea dupa mama decedata in 1994,dar in certificatul de mostenitor se precizeaza numai cota de care beneficiem fiecare dintre ... (vezi toată discuția)