avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as dori un sfat va rog frumos. Este vorba ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as dori un sfat va rog frumos. Este vorba de 4 terenuri, ...

Buna ziua, asi dori un sfat va rog frumos. Este vorba de 4 terenuri, proprietari in cartea funciara bunicul si 3 frati toti decedati. Succesiunea nu s-a facut. Unul dintre terenuri care ma intereseaza pe mine a fost vandut cu chitanta de mana in anul 2006 de catre mama mea si unul dintre mostenitori. Din cate am inteles pentru a recupera terenul respectiv trebuie sa deschid succesiunea. Bunicul este mort de 64 de ani, nici unul dintre mostenitori nu sa interesat de acel teren si nici nu au platit impozit .Cand au aflat ca vreau sa il recuperez toti au inceput cu pretentii. Asi vrea sa fac succesiunea fara mostenitori. Pot sa fac acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Kyuna76 , utilizator 00:27, 24 Octombrie 2020
Doar prin instanta.
Multumesc frumos pentru raspuns. Ce solicit instantei de judecata si cu cine ma judec?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune- terenuri vandute cu " chitanta de mana" monalisa16 monalisa16 Buna ziua, Vrem sa facem succesiunea dupa mama decedata in 1994,dar in certificatul de mostenitor se precizeaza numai cota de care beneficiem fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 10 ani mihaelamosman mihaelamosman Buna ziua.va rog sa ma sfatuiti intr-o problema de mostenire cam incurcata. In anul 1972 parintii mei au achizitionat o casa,cu chitanta de mana, intr-un ... (vezi toată discuția)
Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta ... marcelapatrichi marcelapatrichi Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta de mana . Dupa ce au decedat, cei doi copii ai lui nu au gasit actele de proprietate. La ... (vezi toată discuția)