Lucrez la o societate pe acțiuni , domeniul construcții cod Caen 4211 care aparține Consiliului local înființata in 1998. Deși societatea a înregistrat profit in permanenta dintr o ambiție a unui partid politic care are majoritatea in. CL și O dușmănie permanenta la adresa personalului TESA cu salarii “nesimțite “spun ei s a cerut dizolvarea societății Acest lucru nu s a realizat. In schimb, s a cerut o reorganizare.cu revizuirea Planului de administrare a Organigramei și grilei de salarizare . Eu fac parte din personalul TESA încadrată la Resurse Umane post in organigrama cu SS. De asemenea cumulam și funcția de casier și secretar pt care primeam un spor de 10%. Pentru a mi putea micșora salariul in noua Organigrama postul meu a fost trecut ca inspector personal cu SSD . Iar la salariul m au încadrat exact ca muncitorii necalificați și Calificați 3500 -4000 cu spor de vechime inclus. Avem contract colectiv de munca pe care ei l au contestat in instanța in vederea anulării. Cât de legale sunt toate aceste modificări? La baza nu exista nici un motiv pertinent doar deranjul ca avem veniturile mai mari si beneficiem de prevederile OUG 114 . Mulțumesc!
Legalitatea deciziilor o poate stabili numai instanta de judecata ... Astfel, în termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunoștință de măsura dispusă, se poate depune o actiune la Tribunalul in raza caruia domiciliaza.
Salarizare
Elleny
Cum se stabileste salariul pentru angajatul unei autoritati publice locale, care are functia de Manager tehnologia informatiilor si comunicatii, studii ... (vezi toată discuția)