avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare

Buna ziua, vreau sa cumpăr o masina impreuna cu concubinul meu, coproprietari nu vrea sa fim ,cum sa procedez ca sa -mi apar partea mea de investitie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:05, 12 Iulie 2020
pai numai asa se chema ca veti cumpara impreuna si numai asa puteti dovedi drept de proprietate, devenind cumparatori in acte, Daca veti cumpara masina impreuna, in acte sunteti impreuna, altfel, cum ? Daca e singur in acte, e singurul cumparator si implicit, proprietar.
Daca puneti si dvs bani, puteti sa ii dati cu imprumut, sa isi ia masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cu 2 proprietari? se poate? blonndy_m blonndy_m Buna ziua! eu si iubitul meu vrem sa ne luam o masina si as vrea sa stiu daca putem fi trecuti amandoi ca si proprietari. mentionez ca nu suntem ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare remusbarbu remusbarbu Buna seara! As dori sa cumpar un apartament cu concubina mea....problema este ca imi este teama ca contractul sa fie si pe numele ei...... Ce variante as ... (vezi toată discuția)
Partaj - "concubini" - irinaurs irinaurs Buna ziua, Este de prisos sa descriu situatia in care ma aflu acum, pentru ca majoritatea celor care scriu pe acest forum au probleme mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)