avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare loc handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare loc handicap

Am parcat cu taxi in loc handicap mama mea am dus undeva si am lasat taxi in parcare handicap si mama mea este handicap si cand am terminat treburile am dus acasa mama si dupa aia a oprit in strada politistul si a dat 1000 lei amenda ca a fotografiat masina si vreau fac contestare se poate? Nu am semnat proces verbal
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:41, 13 Iulie 2020
locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilitati sunt rezervate masinilor modificate si declarate corespunzator la inmatriculare. daca taxiul este unul obisnuit nu avea de ce sa parcheze acolo. faptul ca nu ati semnat PV e irelevant, el va va veni prin posta
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2020
adriandimitriu, utilizator
Nu se justifica demersul in instanta
Primaria aloca spatii parcere persoane cu dizabilitati pe criterii medicale iar ocupantii locurilor special alocate persoanelor cu handicap au obligatia sa detina la vedere semne distinctive si autorizatia aferenta locului de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare handicap Sandor87 Sandor87 Am parcat cu taxi in loc handicap mama mea am dus undeva si am lasat taxi in parcare handicap si mama mea este handicap si cand am terminat treburile am dus ... (vezi toată discuția)
Parcare pt persoane cu handicap Adryanbz Adryanbz Dacă locurile destinate persoanelor cu handicap sunt ocupate (intr-o parcare a primariei cu plata) , eu ca și persoană cu handicap am dreptul să parchez pe ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare dumitrubololoi dumitrubololoi Buna ziua. Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)