avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare handicap

Am parcat cu taxi in loc handicap mama mea am dus undeva si am lasat taxi in parcare handicap si mama mea este handicap si cand am terminat treburile am dus acasa mama si dupa aia a oprit in strada politistul si a dat 1000 lei amenda ca a fotografiat masina si vreau fac contestare se poate? Nu am semnat proces verbal
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:42, 13 Iulie 2020
Nu se justifica demersul in instanta
Primaria aloca spatii parcere persoane cu dizabilitati pe criterii medicale iar ocupantii locurilor special alocate persoanelor cu handicap au obligatia sa detina la vedere semne distinctive si autorizatia aferenta locului de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare loc handicap Sandor87 Sandor87 Am parcat cu taxi in loc handicap mama mea am dus undeva si am lasat taxi in parcare handicap si mama mea este handicap si cand am terminat treburile am dus ... (vezi toată discuția)
Ridicari auto neregulamentare Daria B. Daria B. Buna ziua, Joia trecuta mi-a fost ridicata masina din Sibiu, desi consider ca am parcat regulamentar: pe o strada din centru, in zona A de parcare, am ... (vezi toată discuția)
Intrebari privind ridicarile auto uionut uionut Buna seara.Astazi in jurul orei 2 am mers la facultate in centrul Brasovului si din lipsa unor locuri de parcare am lasat masina oprita in spate la Star,pe ... (vezi toată discuția)