avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere urgentare solutionare dosar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere urgentare solutionare dosar

Buna ziua,
De aproximativ un an de zile ma chinui sa ii fac certificat de naștere bebelușul meu, intrebarea e urmatoarea: Exista sau as putea formula o cerere de urgentare a cazului?
Eu singura am depus actele si toate necesare deoarece nu imi permit acum un avocat, nu am nici un venit din cauza certificatului si am nevoie de aceasta urgentare, exista o formulare anume? Mulțumesc anticipat. O zi plăcută!

Alte discuții în legătură

Acte copil roman nascut in belgia catalina-boldan catalina-boldan Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de copiii romani nascuti in Belgia. Anul acesta in ianuarie ne-am mutat in Belgia, sotul meu lucreza aici, e si el ... (vezi toată discuția)
Transcrieri pt certificatele de nastere fagarasp fagarasp BUNA ,ma numesc Fagaras Nicoleta si sunt venita cu fetita mea de 1 anisor.si sotul meu.. din Germania ,fetita este nascuta acolo si are certificat de nastere ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru minor luciana32 luciana32 Ma numesc M***** L***** fosta T*****.Am o problema.In 2004 m-am casatorit si am plecat in S***** impreuna cu sotul meu T***** G***** Cornel.in urma ... (vezi toată discuția)