avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Mi-a fost plătită doar parțial CAS timp de 13 ani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Mi-a fost plătită doar parțial CAS timp de 13 ani

Un tânăr venit de la țară acum 13 ani s-a angajat la o firmă de confecții patronată de un italian. În tot acest timp a fost plătit cu bani dați în plic fără fluturaș de salariu și nu a semnat niciodată un stat de plată (???) La începutul acestui an a aflat că CAS a fost achitată ...trunchiat. De la Casa de Pensii a obținut un listing cu aceste contribuții. Astfel a aflat că au fost luni în care a lucrat (!!!) doar câteva zile dintr-o lună întreagă. El spune (și îl cred !) că nu a lipsit niciodată de la muncă pt.că avea nevoie da bani pt.chirie, mâncare... S-a angajat la altă firmă (aici primește fluturaș) dar fostul patron italian (care se pare că nu prea a stat prin țară) este de acord să-i plătească CAS -ul pe toată perioada. Ce pași trebuie să urmeze ?

Alte discuții în legătură

Angajatorul îmi plătește toate contribuțiile la stat? Gabi9 Gabi9 Din luna 2018 lucrez la o firmä de confecți din Pitești cu sediul firmei în Petrești și nu pot afla dacă angajatorul îmi plătește toate dările la ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca desfiintare post Mona_Elena Mona_Elena Buna ziua! Va scriu acest mesaj pentru a clarifica problema mamei sotului meu. A lucrat la un patron timp de 5 ani timp in care nu a beneficiat de concediu de ... (vezi toată discuția)
State de plata - fluturasi salariu Silviu.ps Silviu.ps Buna, Care ar fi reglementarile in vigoare referitare la semnarea statelor de plata de catre angajat si distribuirea fluturasilor de salariu de catre ... (vezi toată discuția)