avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respectare nivel studii din Clasificarea Ocupatiilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respectare nivel studii din Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Buna ziua!
Angajatorul are obligatia de a respecta cerinta / nivelul de studii prevazut in Clasificarea Ocupatiilor din Romania?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 13 Iulie 2020
Utilizarea Clasificării ocupațiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.
ok, utilizarea clasificarii, adica a codului COR, dar nivelul de studii este obligatoriu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este obligatorie utilizarea COR, in opinia mea este obligatorie si respectarea conditiilor de studii.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
ok, multumesc!
Buna....se poate întra din concediu medical în prenatal....adică am stat 8 zile și mi.a venit termenul de a întra în prenatal....se poate intra direct sau mai trebuie sa merg la lucru....am 30 de săptămâni de sarcina

Cornel Vasile a scris:

Utilizarea Clasificării ocupațiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.

Alte discuții în legătură

Cum incadrez cor un muncitor responsabil de "programul de apa" intr-o comuna? nadia_odagiu nadia_odagiu sus numitul muncitor este "responsabil de apa" (program pompe de apa), studii generale, nu stiu ce cod cor i s-ar potrivi. ajutor va rog (vezi toată discuția)
Incadrare cor FlorinCristianasdasdas FlorinCristianasdasdas Buna ziua, In momentul de fata ocup pozitia de Quality Analyst iar incadrarea mea in COR este de Operator introducere, validare si prelucrare date. Conform ... (vezi toată discuția)
Lamurire sanda2s sanda2s Buna ziua, Va propun spre dezbatere urmatoarea speta: - sunt dispecer sef in cadrul unui compartiment de dispecerat si conform fisei postului am in ... (vezi toată discuția)