avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Vacante anulate din cauza covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Vacante anulate din cauza covid 19

Buna ziua! Se mai pot recupera banii pentru o vacanța plătită integral in Turcia cu asigurare storno?
Buna ziua,

Va sugerez sa notificati societatea prin avocat, sumele de bani avansate pot fi recuperate.
2800 euro se poate considera o suma avansată?
Si 200 sau 20 de euro reprezenta un avans,nu asta e problema.Pt a recupera 2800 de euro cred ca puteti achita o consultație de max2-3oo lei unui av pt a vedea ce variante aveti,notificarea agenției de turism,sesizare la ANPC ,acțiune în instanță etc.Depinde de clauzele din contract,de perioada în care era programată plecarea etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani bilet vacanta francuroxy francuroxy Buna ziua.As dori sa stiu dc pot recupera banii pentru un bilet in Turcia in perioada 24.07-05.08 ?Agentia ne -a spus ca dc turcii ridica restrictiile si noi ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare excursie in lipsa asigurarii storno gigstanescu gigstanescu Buna ziua, In urma cu 2 luni am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
Turism in pandemia de covid 19 lupescu lupescu cum se pot recupera banii dati pentru o excursie care nu a mai avut loc in 2020 si pentru care nu vreau sa primesc tichete valorice? (vezi toată discuția)