avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare bani bilet vacanta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare bani bilet vacanta

Buna ziua.As dori sa stiu dc pot recupera banii pentru un bilet in Turcia in perioada 24.07-05.08 ?Agentia ne -a spus ca dc turcii ridica restrictiile si noi nu mergem,nu o să primim reprogramare sau voucher.
Cu cat timp inainte poti sa renunti si sa platesti doar penalizare?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2020
francuroxy, utilizator
Raspunsul la intrebarea dvs il găsiți citind contractul încheiat cu agenția de turism.Daca nu exista restricții pt destinatia respectiva greu de crezut că mai recuperați ceva.Faceti o sesizare la ANPC si ANT în care prezentati situația,solicitați un punct de vedere,consultați un av acestia sunt pasii posibili.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Va sugerez sa notificati societatea, prin avocat, poate veti modifica unele clauze contractuale.

Vacanta fixata poate fi reprogramata ori poate fi aleasa o alta tara de destinatie.

Exista posibilitatea modificarii pe cale amiabila a contractului perfectat, daca partile inteleg sa utilizeze aceasta varianta.

Sumele de bani avansate pot fi restituite , daca societatea prestatoare ia o decizie, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o agentie ... OanaC217 OanaC217 Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o agentie de turism pentru perioada august-septembrie. Momentan insa, tara de destinatie nu permite ... (vezi toată discuția)
Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Vacante anulate din cauza covid 19 rrrrrr rrrrrr Buna ziua! Se mai pot recupera banii pentru o vacanța plătită integral in Turcia cu asigurare storno? (vezi toată discuția)