avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Buna ziua, am o rugăminte daca i-mi puteți raspunde! Tocmai ce am divorțat si dupa un an de chin si batjocura ce am primit de la fosta soție ca nu mi-a permis sa mi vad copilul nici măcar o secunda eu in acest an lunar m -am interesat de copil si am trimis bani lunar.legea a facut dreptate si am câștigat custodie comuna! Iar acum ea inca are regulile ei! Eu am primit drept de vizita prima si a treia sambata din luna drept de vizita in localitate unde locuiește mama copilului nostru de la 10:30 pana la 18:30! Iar ea a zis ca nu poate respecta acest acord dat de judecător :)) e bătută in cap..in afara de asta a zis ca la vizita mea cu copilul o sa fie prezent si actualul sau iubit..deci va da-ti seama ce borș face.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:36, 13 Iulie 2020
Nu aveți de ce sa discutați cu doamna, cereți supravegherea programului de legături personale de către Dgaspc urgent. Apoi în funcție de ce se constata ne anunțați și vedem mai departe.
Pentru început e important sa vedeți copilul oricum ar fi.
Faptul ca mama dorește sa fie iubitul de fata arata clar o problema de încredere din partea lui în relație. Încă se simte amenințat de dumneavoastră și atunci într-un mod complet tâmpit și bolnav mama încearcă sa îl sileasxa pe acesta în fata copilului.
Puteți sa ii acordați importanta și sa va enervați sau puteți merge cu o sticla de whisky, flori la fosta soție și jucării la copil, sa le mulțumiți ca au grija de copilul dumneavoastră și apoi sa ii ignorați și sa va petreceți timpul cu copilul.
Buna ziua,
Apelati atat la autoritatile legale, la un executor judecatoresc si la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.
Solicitati in instanta, acum, stabilirea domicililului minorului la dumneavoastra cu ajutorul unei avocate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, sotie insarcinata wingspan wingspan Buna seara, Va cer sprijinul pentru a intelege cum imi pot apara dreptul de a a imi creste copilul pe care mi l-am dorit atat de mult. Sunt casatorit de ... (vezi toată discuția)
Divort si soacra irisg irisg Sunt in plin divort cu sotul meu si avem doi copii minori. Pana ce nu am intenat divort sotului totul a fost ok intre copii si mine. Soacra fiind cea care avea ... (vezi toată discuția)
Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ducându-l la alte adrese si ,,instruindu-l" să refuze să mă vadă. ce căi legale am la dispoziție pentru a remedia aceasta situație? Teddy71 Teddy71 Fosta sotie ma impiedica sa imi vad copilul , ducandu-l la alte adrese , si \"instruindu-l\" sa refuze sa ma vada . Ce cai legale am la dispozitie pentru a ... (vezi toată discuția)