avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata

Buna ziua. Am primit o somatie de plata de la ENEL, pe numele tatalui meu cu o restanta de 1100 ron. Doar ca tata e decedat din 2001. Ce ar trebui sa le raspund si cum? Contratctul era pe numele lui, eu cu mama suntem mostenitoare dar nu am schimbat titularul contractului dupa succesiune. In iarna a venit un angajat enel si am facut un nou contract pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: Adriana Stroe , utilizator 09:57, 15 Iulie 2020
Buna ziua,
Si ce reprezinta aceasta suma?
Facturi restante si penalitati.
Pai cand ati semnat noul contract au spus ca aveti facturi restante pe vechiul titular? Acum ENEL factureaza pe numele dvs?

Banuiesc ca facturile la care fac ei referire au fost achitate, altfel nu ati mai fi beneficiat de serviciile lor. (pana la schimbarea titularului contractului).

Sfatul meu este sa nu achitati pana nu va lamuriti cu exactitate de unde provin aceste facturi. Daca sunt nereguli, puteti apela la ajutor de specialitate.
Stiam ca sunt restante pe vechiul titular, locuiesc in continuare in acel apartament. acum enel factureaza pe numele meu si nu am restante pe noul contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata firma recuperari creante maxweider maxweider Banuiesc ca nu trebuie sa imi bat capul dar totusi... Am primit o ,,somatie'' pe adresa mea dar pe numele fostilor proprietari cum ca nu au platit niste ... (vezi toată discuția)
Enel nou contract + facturare syndycat syndycat Buna ziua, Vin la dvs. cu o problema legata de ENEL si va cerem un sfat si/sau ajutor. In 2012, am inceput sa construim casa si am depus actele pt curent ... (vezi toată discuția)
Furnizare electricitate si taxa tv East17 East17 Buna ziua, Din nou ma izbesc de absurditatea birocratica .. a vrea sa spun pur romaneasca dar va zic din experienta proprie ca peste tot e la fel. Deci ... (vezi toată discuția)