avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot primi doua pedepse cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot primi doua pedepse cu suspendare

Buna ziua!in urma cu un an am fost condamnat la pedeapsa 2 ani cu suspendare.acum am fost prins baut la volan pot primi tot cu suspendare?Ma aflu inca in termenul de incercare?
Cel mai recent răspuns: Danut2397 , utilizator 12:06, 15 Iulie 2020
Potrivit art. 96 Cod Penal, Dacă pe parcursul termenului de supraveghere cel condamnat a săvârșit o nouă infracțiune, descoperită până la împlinirea termenului și pentru care s-a pronunțat o condamnare la pedeapsa închisorii, chiar după expirarea acestui termen, instanța revocă suspendarea și dispune executarea pedepsei.
Daca am piciorul amputat nu se va tine cont.Cum voi executa eu pedeapsa daca sunt cu handicap locomotor

Madalina Pascu a scris:

Potrivit art. 96 Cod Penal, Dacă pe parcursul termenului de supraveghere cel condamnat a săvârșit o nouă infracțiune, descoperită până la împlinirea termenului și pentru care s-a pronunțat o condamnare la pedeapsa închisorii, chiar după expirarea acestui termen, instanța revocă suspendarea și dispune executarea pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepse cu suspendare Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni pedeapsa cu suspendare.pentru vatamare corporala .Acuma recent am fost prins baut la volan.Am vreo sansa sa iau ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influența alcoolului Cornel cristea Cornel cristea Bună ziua.daca am pedeapsa cu suspendare pentru loviri sau alte violențe,și mă prins la volan băut ce se poate întâmpla.adica are legătură una cu alta? (vezi toată discuția)
Ma prins fara permis daniel dan daniel dan Ma prins a doua oară fara permis ce se poate intampla având în vedere că mai am o condamnare de 5 luni pe un termen de 2 ani cu suspendare (vezi toată discuția)