Buna ziua!cazul meu cred ca e putin mai complicat.Bunica mea a fost deportata din Bulgaria împreună cu cei 6 copii cand a fost schimbul de populație dintre statul roman si cel.bulgar.In bulgaria avea pământ intravilan 1 hectar.Statul român ia dat o suprafață de 2000 mp tot prin act.bunica mea a murit în 1983 iar tatăl meu tot din Bulgaria a murit acum 6 ani.acum cand vreau sa fac impartirea la teren ma lovesc de frați tatălui meu ca eu nu am.nici un drept....la notar nu vor sa vina.mentionez ca cei 2000 mp sunt trecuți la primărie și sa plătește impozit in fiecare an.nu exista titlul de proprietate.daca la primărie in cate este trecut doar tatăl meu si fratele la succesiune trebuie să se prezinte si ceilalti copii?
Drept de proprietate
ghel40
Buna ziua,
Ne confruntam cu urmatoarea situatie:
Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)
Succesiune.
Valushca
Bunicul meu a decedat in anul 1995,sotia lui a decedat in anul 1980In urma lor au ramas 3 copii,doi baieti si o fata. Atunci cind s a casatorit primul copil ... (vezi toată discuția)