Buna ziua! Am lucrat din data de 5 Iulie 2019 la o firma, am rămas însărcinată când aveam 5 luni de munca, am intrat in concediu medical in Martie 2020 pe cod 01, apoi in prenatal . Am născut pe data de 23 Iunie anul acesta, mai am 76 zile rămase din concediu pe cod 08. Mă interesează dacă mă încadrez sa beneficiez de indemnizație, având doar 11 luni lucrate cu tot cu concediu. Dacă nu mă încadrez prin serviciu, oare pot sa iau prin postliceala ? Am studiat la postliceala privată acreditata 3 ani, am avut licența luna aceasta. Dacă da, câți bani as lua prin postliceala ? Mai puțin de 1250/copil? Multumesc pentru răspunsuri!
Buna ziua,
Eu zic ca aveti cele 12 luni necesare pentru a primi indemnizatia si fara a apela la postliceala.
Indemnizatia o sa se calculeze in functie de salariul avut si nu poate fi mai mica de 1250 lei sau mai mare de 8500 lei.
La sfarsitul concediului postnatal o sa trebuiasca sa depuneti actele la primaria de domiciliu si asteptati raspunsul dumnealor. Va spun dumnealor de ce acte aveti nevoie...
Puteti reveni cu intrebari daca sunt probleme dupa depunerea actelor.
Concediu medical
Stefanaana
Buna ziua! Sunt insarcinata si am intrat in concediu medical din 18.07.2016 - 07.09.2016 boala obisnuita cod 01, din 08.09.2016 am intrat in prenatal cod 08. ... (vezi toată discuția)
Calcul prenatal
florina84
Buna ziua,
As dori sa stiu daca imi cauzeaza si in ce masura faptul ca in luna februarie 2017 am avut 13 zile fara plata si 7 medical, eu intrand in ... (vezi toată discuția)