avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea 196/2018 modificata in 2020
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea 196/2018 modificata in 2020

Cunoaste cineva care sunt modificarile concrete la aceasta lege in 2020? Nu gasesc textul nou niciunde, doar mentiunea ca sunt modificari.
Sau nu s-a modificat oficial nimic?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 07:30, 25 Iulie 2020
Bună ziua. Nu există modificări legate de legea 196/2018. Textul este același , cel puțin la data actuală.
Multumesc.
Guvernul României nu este de acord cu măcelărirea Legii nr. 196/2018, în favoarea șefilor de Asociații de Proprietari, în solidar cu administratorii și cenzorii acestor Asociații, vrând să-i facă slugi pe proprietari. Aici se află punctul de vedere extrem de realist al Guvernului Orban, care a sesizat în aceste aberante modificări ale Legii nr. 196/2018, încălcarea multor drepturi constituționale ale proprietarilor din Asociațiile de Proprietari, care și așa funcționează ilegal: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A apărut proiectul de modificare și de completare a legii nr. 196/2018 privind asociațiile de proprietari din românia, inițiat de u.s.r. - așteptăm dezbateri pe această temă flory_mr flory_mr A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm ... (vezi toată discuția)
Contractul de mandat al unui cenzor de asociație de proprietari nu a fost votat în adunarea generală. este acela un contract nul (ilegal) ? flory_mr flory_mr Cum se procedează în cazul în care un cenzor nu are Contractul de Mandat votat în Adunarea Generală, conform Legii 196/2018 (de fapt, acolo se votează ... (vezi toată discuția)
Locatorul este membru al asociației de proprietari într-un ... Miss Bria Miss Bria Locatorul este membru al asociației de proprietari într-un condominiu? (vezi toată discuția)