avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhivare documente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhivare documente

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in lamurirea problemei arhivarii unor documente.
Primirea merchandiserilor in cadrul magazinului se face pe baza de delegatie, cit timp trebuie sa pastrez aceste delegatii si in ce Lege sau HG pot regasi aceste reglementari?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 15 Iulie 2020
La cine se refera acest cuvant - merchandiseri !?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Merchandiser = agent comercial care promovează produsele noi ale unei firme și distribuie material publicitar. (dexonline.ro)

Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile
Anexa 4 - DOCUMENTELE FINANCIAR-CONTABILE care se păstrează timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în arhiva persoanelor prevăzute la art. 1 alin. (1)-(4) din Legea contabilității nr. 82/1991, republicată cu modificările și completările ulterioare
.....
17. Ordin de deplasare (delegație)
18. Ordin de deplasare (delegație) în străinătate (transporturi internaționale)
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp trebuie pastrate de catre societate documente precum facturi, chitante, declaratii vamale, state de plata BG BG Cat timp trebuie pastrate intr-o societate documente fiscale si salariale(facturi , chitante, declaratii vamale, NIR-uri, state de plata, etc)? Mi-ati putea ... (vezi toată discuția)
Perioada arhivare bonuri ambalaj - firma retail ada36 ada36 Buna seara, am o nelamurire bonurile de ambalaj sunt considerate documente nefiscale care este perioada de arhivare aa acestora? pot sa consider ca e ... (vezi toată discuția)
Documentatie contabilitate firma radiata georgemusat68 georgemusat68 Am avut un S.R.L., in care am fost actionar unic. Acest S.R.L. a fost radiat conform cu art.30 din Legea 359/2004, modificata si completata prin OUG. Nr. ... (vezi toată discuția)