avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia???

Buna ziua numele meu este Daniel lucrez la o firma din jud Brasov,si as avea o intrebare dar mai intai un mic istoric la ce s-a intamplat: Ieri un coleg a fost dat afara, era angajat de o luna si cateva zile ca si mine de altfel,un baiat de nota 10 muncitor isi vedea de treaba lui,problema este ca a venit iarna si tot o data zapada,colegul meu a facut un bulgare de zapada si a aruncat in joaca spre un alt coleg in interiorul sectiei, directorul general a vazut zapada si a intrebat cine a aruncat,baiatul a recunoscut ca el a dat iar directorul i-a spus sa se imbrace si sa plece acasa deci la facut sa-si dae demisia intrebarea mea este urmatoarea:PENTRU UN BULGARE DE ZAPADA ARUNCAT DIN JOACA MERITA SA FI DAT AFARA ASA CU UNA CU 2,NU PUTEA SA-I DEA UN AVERTISMENT?! este legal ce a facut acest domn director care taie si spanzura tot in acea fabrica,tin sa mentionez ca toti cei cu functi importante in aceasta firma sunt mai mult politisti securisti mai bine zis decat directori ,decat sa vada de productie si sa gasesaca o rezolvare pentru ,poluarea care este in acea fabrica gaze de la sudura si praf si vapori de la vopsire ,ptr.ca sa fiu sincer e ceata cand te uiti dintr-un capat in altul al fabrici ei stau si se leaga tot timpul de bieti muncitori care muncesc din greu sa castige o paine pentru ei si familile lor. Va multumesc astept raspunsuri si sper ca nu am plictisit pe nimeni cu subiectul meu,dar eu unul sunt satul de nesimtirea din aceasta tara am lucrat si pe dincolo ,dar daca il bulgaream pe director nu ma dadea afara pentru UN BULGARE DE ZAPADA RUSINE MARE . SARBATORI FERICITE TUTUROR
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 09:12, 17 Decembrie 2009
sincer, nu cred ca bulgarele de zapada a fost problema, ci situatia in care se afla economia tarii...;) ce legatura este intre una si alta? simplu...patronii nu stiu cum sa mai scape de oameni si sa-si reduca costurile, pentru ca profitul si l-au redus deja..in aceste conditii, acesta este rezultatul...unii nu gusta nici un fel de gluma si sanctioneaza drastic orice li se pare ca ar putea sanctiona.Si in fine, nu cred ca ai incercat sa bulgaresti patronul firmei la care ai lucrat in strainatate :confused:
Are posibilitatea de a ataca in instanta decizia de incetare a raportului de munca in termen de 30 de zile de la data comunicarii.
Daca si-a dat demisia, nu cred ca mai poate face nimic.
Poate incerca inmsa o conciliere cu directorul general, altfel nu vad o solutie viabila.
Are posibilitatea de a ataca in instanta decizia de incetare a raportului de munca in termen de 30 de zile de la data comunicarii, dar daca si-a dat el demisia nu va mai putea face nimic.
Este greu de inteles graba cu care se lasa convinsi unii salariati sa demisioneze. Cam ce te poate convinge sa demisionezi cand singura abatere este un bulgare de zapada? Fara demisie cu greu poti crede ca se ajunge la concediere pe astfel de motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme dreptul muncii, companie mare din bucuresti IMocanu IMocanu Buna ziua, As vrea sa stiu daca este legal ce tocmai mi s-a intamplat. In ultima vreme am lipsit mult de la servici pentru ca mi-a fost rau. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Cartelul mafiei spuneți că italia a avut mafie? aceea a fost ... Emanuela Florea Emanuela Florea Cartelul mafiei Spuneți că Italia a avut mafie? Aceea a fost doar o simplă grădiniță. O unitate al cărui patron angajează nu mai puțin de 6 ... (vezi toată discuția)
Am fost anuntat verbal ca voi fi concediat. tudor_u2 tudor_u2 Am fost anuntat verbal de director ca Patronul firmei unde lucrez a cerut sa se faca reduceri de personal si eu trabuie sa intrerup colaborarea cu ei,am ... (vezi toată discuția)