avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartelul mafiei Spuneți că Italia a avut mafie? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartelul mafiei Spuneți că Italia a avut mafie? Aceea a fost ...

Cartelul mafiei

Spuneți că Italia a avut mafie?
Aceea a fost doar o simplă grădiniță. O unitate al cărui patron angajează nu mai puțin de 6 directori, care fac, fiecare ce îi taie capul, unitate din care muncitorii demisionează pe capete, sau sunt dați afară cei care refuză să își dea demisia, la cererea lor? Trăim în România, unde banul aduce nu numai putere, ci și nesimțire. Unde unul dintre directori, se crede chiar patron, are multe nedreptăți la activ, dar este ca și Putin, nu judecă , vede în fața ochilor doar bani și putere...Nu îmi rămâne decât să sesizez organele legii, instanța de judecată, ITM ul. Așa ceva nu mai poate continua.
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2022
Emanuela Florea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 3 Martie 2022
Ce doriti sa aflati de la noi ?
Ce aș putea să fac, deoarece pe data de 7 luna curentă voi fi în ultima zi de muncă, după care nu voi mai avea nici o sursă de venit, nici șomaj, nici altceva. Nu mi s-a dat nici preaviz, doar o informare verbală ieri.
Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?
de ce credeti ca nu beneficiati de somaj ? care e motivul concedierii ?
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2022
gi-jane2, moderator
Nu au dat detalii, doar atât, că, începând cu data de 8 luna curentă nu voi mai lucra la acea unitate. Unul dintre cei 6 directori angajați de patron, a efectuat asupra mea timp de doi ani de zile în mod repetat, acte de hărțuire, cerându-mi să demisionez, citez: aștept să vii cu demisia, sau vezi că sunt cu ochii pe tine, etc, subliniez că lucrez în acea unitate de mai bine de 20 de ani.

Alte discuții în legătură

Ajutor -insolventa pa03 pa03 Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă mi-am băgat demisia și patronul a zis ca ... Camy2012 Camy2012 Bună ziua. Dacă mi-am băgat demisia și patronul a zis ca e în regula. Întrebarea mea este : mie unde mi se vad anii lucrați dacă el nu mi-a dat nici un ... (vezi toată discuția)