avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartelul mafiei Spuneți că Italia a avut mafie? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartelul mafiei Spuneți că Italia a avut mafie? Aceea a fost ...

Cartelul mafiei

Spuneți că Italia a avut mafie?
Aceea a fost doar o simplă grădiniță. O unitate al cărui patron angajează nu mai puțin de 6 directori, care fac, fiecare ce îi taie capul, unitate din care muncitorii demisionează pe capete, sau sunt dați afară cei care refuză să își dea demisia, la cererea lor? Trăim în România, unde banul aduce nu numai putere, ci și nesimțire. Unde unul dintre directori, se crede chiar patron, are multe nedreptăți la activ, dar este ca și Putin, nu judecă , vede în fața ochilor doar bani și putere...Nu îmi rămâne decât să sesizez organele legii, instanța de judecată, ITM ul. Așa ceva nu mai poate continua.
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2022
Emanuela Florea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 3 Martie 2022
Solicitati-le in scris sa va comunice/elibereze decizia de încetare a c.i.m.

In caz de refuz , sesizati ITM-ul.
Am reușit să conving conducerea, anul trecut în luna octombrie pe data de 6 să mă reangajeze după ce fusesem trimisă în șomaj cu 9 luni înainte. În luna Decembrie m-am internat în spital cu blocaj renal. Am adus la biroul personal, al unității actele medicale doveditoare. Nu au fost luate în considerare, recomandările medicale. Apoi în luna februarie m-am îmbolnăvit de Covid. Am stat în carantină, acel director spunându-mi că citez Cine este bolnav stă în spital, nu vine la muncă.
Asa cum am mentionat, potrivit HG 905/2017, aveti dreptul sa solicitati in scris acea decizie de incetare a c.i.m. In caz de refuz, puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor -insolventa pa03 pa03 Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă mi-am băgat demisia și patronul a zis ca ... Camy2012 Camy2012 Bună ziua. Dacă mi-am băgat demisia și patronul a zis ca e în regula. Întrebarea mea este : mie unde mi se vad anii lucrați dacă el nu mi-a dat nici un ... (vezi toată discuția)