avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nu mi se da chitanta pentru plata apei reci
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nu mi se da chitanta pentru plata apei reci

in urma cu citeva luni am cumparat o garsoniera intr-o zona rurala, problema este ca nu ni se da chitanta pentru plata apei reci. se citeste apa de unul dintre locatari se colecteaza bani si nici macar o copie dupa plata apei nu primim. mentionez ca sintem 7 locatari care stau in bloc si restul pina la 36 de apartamente sint ala firmei de imobiliare de la care am cumparat garsoniera. am stat de vorba cu patronul firmei si mi sa spus ca nu poate sa ami elibereze chitanta. intrebarea mea este: este legal cea ce se intimpla?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 18:47, 18 Iulie 2020
ma zcuzati ca sint foarte precaut, deoarece am avut probleme cu acest patron de imobiliare si cu firma de intermediere, tot din cauza unor chitante si a altor greseli facute la notar sau registru cadastru. va multumesc
E foarte bine că sunteți precaut, n-aveți de ce să pomeniți de scuze nici aici și nici cu vecinul sau patronul de care spuneți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa platita si trecuta in plus pe tabelul care vine de la asociatie alexandrasmyrnaios alexandrasmyrnaios Buna ziua , De cativa ani mi se trece la consumul de apa pe lista care vine de la asociatie 2 sau 3 metri cubi de apa in plus pe motiv ca sunt pierderi care ... (vezi toată discuția)
Contoare inteligente de apa bomboana bomboana Daca o firma particulara autorizata de apa Nova vine intr un bloc si monteaza apometre cu citire radio, firma trimite la administratie facturi precum la gaze ... (vezi toată discuția)
Asociatia imi trece consum mai mare de apa florenta_22 florenta_22 La noi la asociatie apometrele sunt citite de incasator (casierul), dar niciodata nu stim cand vine sa le citeasca, nu pune afis, vine cand vrea, dupa-amiaza ... (vezi toată discuția)