avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Studii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Studii

Bună! Momentan sunt la colegiu în Franța de aproximativ 4 ani, sunt născut în România deci am cetațenie, tocmai terminaserăm clasa a IV a cand am plecat deci am şi câțiva ani de şcoală în Romania. Aş vrea să ştiu dacă, voi termina studiile aici în Franța, adică liceu, voi putea devenii agent de poliție rutieră în România, prin traducerea diplomelor, sau altceva.
Cel mai recent răspuns: Meea_M , utilizator 17:00, 17 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
conditiile de participare la concursul de selectionare a politistilor sunt prezentate pe site-ul politiei romane:
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca soliciti recunoastere studiilor efectuate in strainatate, si in functie de incadrarea lor vei primi un act ce certifica nivelul studiilor.
In functie de nivelul studiilor, alegi institutia la care sa te adresezi. E o depunere de dosar si cred ca este si o taxa pentru asta.
Daca recunoasterea studiilor se incadreaza in cerintele pentru ocuparea unui post de agent de politie rutiera, poti deveni agent de politie rutiera. Insa primul pas este acela de recunoastere a studiilor de catre institutia cer se ocupa....in functie de nivel: Clasele I-XII, preuniversitare, universitare...
Cauta informatia pe net, despre recunoasterea studiilor efectuate in strainatate si te vei lamuri unde sa te adresezi si ce sa contina dosarul!
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
Meea_M, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul bologna flory01 flory01 Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii ... (vezi toată discuția)
Diploma profesională italiana, echivalare Analaura20 Analaura20 Pentru angajare urgent nu reușesc sa înțeleg cum pot să-mi echivaleze sau autentifice diploma/calificarea din Italia pe care o am in romania. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)