avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Regulament intern- actualizat in contextul Cov-19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Regulament intern- actualizat in contextul Cov-19

Ma puteti ajuta va rog cu reglementarea legala in care este prevazuta obligativitatea angajatorului de a actualiza Regulementul Intern in contextul pandemiei actuale?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:00, 17 Iulie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_541...
Multumesc pentru raspuns!
Daca angajatorul a intocmit o procedura de organizare a activitatii in contextul Covid impreuna cu o decizie de implementare a acestei proceduri si acestea au fost aduse la cunostinta salariatilor in baza unui proces verbal de luare la cunostinta, credeti ca, in eventualitatea unui control de la ITM, ar putea fi sanctionat ca nu si-a actualizat Regulamentul Intern cu norme si masuri in acest context epidemiologic?
Decizia nu tine loc de ROI unde se pot prevedea si sanctiuni conforme cu Codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare roi secretariat1 secretariat1 Buna ziua, Vrem sa modificam ROI-ul si sa introducem ca si abatere disciplinara nepurtatea echipamentului de protectie. Ce sanctiune le pot aplica? ... (vezi toată discuția)
Regulament de organizare si functionare Mariechen Mariechen Cine imi poate ajuta cu un regulament de organizare si functionare pt o SRL cu activitatea principala: activitati de realizare a softului la comanda (6201) (vezi toată discuția)
Criterii de evaluare in regulamentul intern zxz19 zxz19 Buna seara si Sărbători fericite! E ok dacă in Roi se trec toate criteriile de evaluare ( fără sa se mentioneze ca unele sunt aplicabile celor de la ... (vezi toată discuția)