avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru separat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru separat

Buna ziua.In urma cu 10 ani,in urma decesului parintilor,am mostenit o casa cu 2300 mp intravilan.Succesiunea s-a facut prin instanta,iar prin sentinta definitiva mie mi-a revenit casa si 1600 mp,iar sorei mele 700 mp teren intravilan.La inceputul lunii iunie 2020 am contactat o firma de cadastru pentru intabulare in vederea vanzarii imobilului.Am stabilit pretul(1200 lei+transportul la locatie+600 lei taxa de urgenta.Azi 16.07.2020 ma suna cadastristul ca trebuie sa mai platesc 600 lei -cadastru separat pentru cei 700 mp ai sora-mi.
Va intreb,este normal sa platesc aceasta suma in plus,cadastrul nu se face pe toata suprafata in cauza-2300mp?.
Mentionez ca intelegerea s-a facut telefonic,fara contract,cu banii platiti anticipat pentru lucrare(eu locuiesc la 400 km distanta de imobilul in cauza).
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? am titlul ... skoda2022 skoda2022 De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? Am titlul de proprietate si act de vanzare cumparare pe apartamentul care a fost al parintilor mei. De ... (vezi toată discuția)
X doreste sa vanda o casa cu curtea/gradina aferenta mostenire ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu X doreste sa vanda o casa cu curtea/gradina aferenta mostenire de la parinti. 1. Conform titlului de proprietate, terenul are 1800 mp, in urma masuratorilor ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit intentionat! andra11970 andra11970 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti cu ce scop se poate gresi intentionat un cadastru.Dupa niste discutii aprinse in familie,pentru drepul ramas de la parintii ... (vezi toată discuția)