avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Loc de munca Part time
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Loc de munca Part time

Buna ziua am o nelamurire in momentul de fata sunt pe somaj daca ma angajezi inapoi la fostul meu loc de munca cu contract determinat dar cu 4 ore si sefii mei mai au o afacere la care vor sa ma angajeze tot cu 4 ore sunt doua firme separate dar asa au spus ca cum a afectat pandemia numai asa pot sa ma tina la doua firme cu cate 4 ore!
atunci eu lucrezi cu o norma intreaga adica 8 ore?
Si daca se intampla ceva inchid sau reduc personalul si din nou vor sa ma puna pe somaj pot sa continui somajul lunii ramase de acum din somaj sau numai benficiezi de nimic?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:43, 17 Iulie 2020
Buna ziua,
Din cate stiu... salariatii angajati part time au aceleasi drepturi ca si salariatii full time ( o ore/zi, 40/ sapt.).
Singura diferenta o reprezinta timpul de munca si salariul....
Dvs. aveti, sau o sa aveti, doua contracte ce munca part time si o sa beneficiati de somaj daca indepliniti conditiile ( aveti stagiul minim de cotizare, contractul de munca nu a incetat din culpa dvs.-adica ati demisionat).

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o nelamurire in momentul de fata sunt pe somaj daca ... vadas vadas Buna ziua am o nelamurire in momentul de fata sunt pe somaj daca ma angajezi inapoi la fostul meu loc de munca cu contract determinat dar cu 4 ore si sefii mei ... (vezi toată discuția)
Contract determinat 6 ore pe zi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, am si eu o nelamurire ,daca m-am angajat la 6 ore am aceleasi drepturi ca cel angajat cu 8 ore sau se considera munca part-time la 6 ore? 4 ore ... (vezi toată discuția)
Contract munca part-time dianak dianak 1. La un contract de munca part-time se platesc toate contributiile catre stat, la fel ca la contractul full-time ? 2. Un angajat cu contract parti-time ... (vezi toată discuția)