avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate teren

Bună ziua!
Întrebarea mea se referă la un teren intravilan, care a fost proprietatea bunicului meu decedat în 1979. Bunicul meu avea 5 fete și în timpul vieții a împărțit terenurile aflate în proprietatea lui între cele 5 fete, dar nu a fost întocmit nici un act referitor la moștenire. Ași vrea să vă întreb cum pot intra în posesia terenului folosit de părinții mei timp de 40 ani dacă și părinții mei sunt decedați? Există vreo lege care prevede, că terenul aparține persoanei care a plătit impozitul timp de mai mult de 30 ani?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Succesiune si partaj mostenitori demianotelia demianotelia Buna ziua. Parintii nostri au decedat in urma cu 9 ani si 6 luni. Titlul de proprietate pe mai multe terenuri extravilan si un teren intravila este pe numele ... (vezi toată discuția)
Succesiunea aaannn aaannn As dori sa stiu daca o succesiune facuta acum 20 de ani se mai poate redeschide si daca se poate face doar dupa o parte din mostenire,in cazul de fata este ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala tatianato tatianato Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)