avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ref concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ref concediu de odihna

Buna seara! M-am angajat în februarie 2020 și până în iulie la o firmă. Am avut întrerupere in perioada pandemiei și am primit somaj tehnic. Intrebarea mea este daca am dreptul la concediu pt aceasta perioada sau la plata zilelor de concediu, daca imi dau demisia. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 17 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru perioada efectiv lucrata, aveti dreptul la CO .... in cazul incetarii c.i.m., angajatorul are obligatia sa va compenseze în bani zilele de concediu de odihnă neefectuat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare in bani a concediului de odihna mariusbratfalean mariusbratfalean Am un angajat care doreste incetarea contractului de munca prin demisie, cu acordul partilor. Am fost de acord. Acum imi solicita plata concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic sau concediu d odihna florentina.dogaru florentina.dogaru Avand in vedere situatia actuala cu coronavirus, am urmatoarea intrebare: In locul somajului tehnic, as putea sa cer conducerii companiei, sa-mi aprobe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Noelin Noelin Buna seara! In anul 2009 am avut dreptul la 27 de zile de concediu de odihna. In perioada 22.09.2009 - 31.12.2009 am fost in concediu medical si nu am reusit ... (vezi toată discuția)