avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor proces contrabanda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor proces contrabanda

Buna ziua...sunt martor intr-un proces de contrabanda am fost citat nu am mers deoarece lucrez in strainatate si nu eram in tara ,de curand mia venit o alta citatie cu mandat de aducere este in luna octombrie data ...eu sunt in concediu acuma si trebuie sa plec la sfarsitul lui august inapoi.
Ajutati-ma cu un sfat cum sa procedez...se poate sa dau o declaratie in calitate de martor sa o las la tribunal sau trebuie sa ma prezint neaparat la data respectiva.
Cu stima .Alex I
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:48, 17 Iulie 2020
Buna ziua,
Eu zic sa luati legatura cu procurorul de caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost intors la aeroport.. va rog sa ma ajutati.. Bmw335xdi Bmw335xdi Azi am vrut sa plec in italia.. Si la vama am fost oprit si intors inapoi.. In 2009 am fost areatat pentru 30 de zile pentru frauda onformatica .. Dupa care am ... (vezi toată discuția)
Citaţie tribunal! help!! x-avier x-avier Buna ziua.Vă rog foarte mult sa mă ajutaţi,in legătura de întrebarea mea. Am primit astăzi o citaţie că peste 2 săptămani trebuie să mă prezint ... (vezi toată discuția)
Invinuit-martor garceaSA garceaSA am fost cercetatde catre DIICOT intr-un dosar penal de contrabanda in calitate de invinuit IAR DUPA INTOCMIREA RECHIZITORIULUI mi sa dat scoatere de sub ... (vezi toată discuția)