avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua!

In cazul in care popritorul incepe sa imi popreasca 50% din salariu deoarece am doua datorii diferite si in decurs de 7 luni mi s-au tot poprit cei 50% din salariu, pot cadea de comun acord cu popritorul la o intelegere de plata?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 18 Iulie 2020
Depinde ce propunere aveti, Daca creditorul va ia lunar jumatate din salariu, cam ce vreti sa ii propuneti , incat sa accepte ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire dubla briana17 briana17 Buna ziua Am pensie si salar la plata cu ora si ambele venituri imi sunt poprite,pensia aproape 50 la suta iar din salar cam 40 la suta,este legal acest ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pentru 3 copii - poate fi redusa din cauza altor datorii ale tatalui? sacha2013 sacha2013 Buna ziua, Voi pune aici o intrebarea din partea unui prieten. El a divortat in urma cu cateva luni la notar, de comun acord cu sotia, acordand ... (vezi toată discuția)