avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce continut ar trebui sa aiba un site ca sa fie ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce continut ar trebui sa aiba un site ca sa fie obligat sa verifice varsta?

Salut! Vreau sa deschid un site online de felicitari. Unele dintre aceste felicitari au continut care e posibil sa fie ofensator/vulgar. De ex, imagini cu sani, sau penisuri, sau vagin etc. dar desenate, nu poze reale. De asemenea, textul felicitarilor in sine poate fii considerat ofensator/vulgar. Ca proprietar al magazinului online, am vreo responsabilitate fata de cine imi viziteaza site-ul? Am responsabilitatea sa verific varsta vizitatorilor? Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Poze luate de pe alte site-uri alx_g alx_g Buna ziua, Sunt ineresat sa stiu daca pot copia/folosi imaginile unor produse luate de pe site-ul producatorului si sa le pun nemodificate pe site-ul meu ... (vezi toată discuția)
Continut online? fishku fishku Am o nelamurire care ma framanta de ceva vreme ? Pe scurt ...In ce conditii pot sa preiua continutul unui site online ? Ideea e in felul urmator. as dorii ... (vezi toată discuția)
Fotografiile online gen "stock photos" CristianRH CristianRH Buna ziua. Am si eu o problema. Intentionez sa realizez o publicatie, care in continut va avea multe fotografii ( in general cu animale ). Pe orice site pe ... (vezi toată discuția)