Buna ziua,ma adresez celor care au intampinat aceasta problema sau ma pot ajuta in vreun fel. Problema sta in felul urmator,in urma cu aproximativ 10 ani,unchiul meu s-a despartit de sotia lui,el a plecat de la domiciliu (si-a luat lumea'n cap ) timp de cativa ani,nu a stiut nimeni de el,am incercat sa il cautam...dar fara rezultat. Intre timp nici sotia lui nu a mai fost de gasit nici in momentul de fata. Acum un an am dat de el,in alt judet,ingrijitor la o ferma de vaci si l-a luat mama (sora lui) acasa. Vrea sa il ia in spatiu si sa-i faca buletin doar ca el nu e divortat si nu se prea poate fara decizia de divort. Ce as putea face,cui sa ma adresez? Mentionez ca inca o cautam pe fosta sotie,sa rezolvam cu actele...nu avem niciun fel de alte pretentii.
gi-jane2
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
pai daca nu a divortat , ce hotarare de divort cautati?
pt buletin, ii trebuie certificatul de casatorie, il mai are? daca nu, sa ceara un duplicat.
deocamdata isi poate face carte de identitate provizorie.
Divort de urgenta
JosefC
Buna.am si eu o mica problema.
Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)