avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Preschimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Preschimbare buletin

Buna ziua,ma adresez celor care au intampinat aceasta problema sau ma pot ajuta in vreun fel. Problema sta in felul urmator,in urma cu aproximativ 10 ani,unchiul meu s-a despartit de sotia lui,el a plecat de la domiciliu (si-a luat lumea'n cap ) timp de cativa ani,nu a stiut nimeni de el,am incercat sa il cautam...dar fara rezultat. Intre timp nici sotia lui nu a mai fost de gasit nici in momentul de fata. Acum un an am dat de el,in alt judet,ingrijitor la o ferma de vaci si l-a luat mama (sora lui) acasa. Vrea sa il ia in spatiu si sa-i faca buletin doar ca el nu e divortat si nu se prea poate fara decizia de divort. Ce as putea face,cui sa ma adresez? Mentionez ca inca o cautam pe fosta sotie,sa rezolvam cu actele...nu avem niciun fel de alte pretentii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:49, 18 Iulie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai daca nu a divortat , ce hotarare de divort cautati?
pt buletin, ii trebuie certificatul de casatorie, il mai are? daca nu, sa ceara un duplicat.
deocamdata isi poate face carte de identitate provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)
Sper sa fiu ajutata de data asta, va multumesc! simoneangel simoneangel Am pus o intrebare dar se pare ca n-am pus-o bine. Nici unul dintre cei care mi-au raspuns nu au inteles ce vreau eu de fapt. Vreau sa imi fac o noua CARTE DE ... (vezi toată discuția)
Retinere certificat de mostenitor si incalcare drept propietate? simoneangel simoneangel Buna ziua, am o problema relativ simpla, dar care necesita rezolvare la judecatorie. Cand eram minore eu si sora mea tatal nostru a decedat si fratele lui ... (vezi toată discuția)